PI-lihaforumin 5.11. ohjelma valmis >>



Hinta: 345 € + alv


PI-lihaforum 5.11.
Teema: ”Onko lihantuotanto riittävän vastuullista”

8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi

9.30 Avaus

Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK

9.50 “How to Heed Sustainability in Consumer Trends – Collaboration within Retail, Industry and Farmers”

Johtaja Marc J.B. Jansen, Center of Food Retail Business, Netherlands

10.35 Where Are Pig Production and Breeding Heading into?

Toimitusjohtaja Claus Fertin, Danish Pig Research Centre

11.20 Tauko, mehu- ja kahvitarjoilu

11.45 Mitä vastuullisuus tarkoittaa tämän päivän suomalaisessa lihantuotannossa?

Pääjohtaja Matti Aho, Evira

12.30 Lounas ja kahvi

13.40 Alustava puheenvuoro: ”Miten tuottajat, teollisuus ja kauppa voivat toimia entistä vastuullisemmin”

Puheenjohtaja Ilkka Herlin, Baltic Sea Action Group

14.15 Paneelikeskustelu teemasta ”vastuullisuus”
Puheenjohtajana Jarmo Hyytiäinen

Markkinointijohtaja Mikko Järvinen HKScan Finland oy
Valikoimajohtaja Ilkka Alarotu, SOK

Broilertuottaja Hanna Hamina,

Toiminnanjohtaja Kati Pulli, SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto

Sianlihan tuottaja Tero Ojala,

- Yleisökeskustelu ja äänestys keskustelussa esiin nousseista kysymyksistä

15.00 Loppuyhteenvedot – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana

15.15 Päätös


PI-viljaforum (6.11.) tuo lavalle Agritelin kouluttaja ja konsultti Caroline Bittonin, joka kertoo näkemyksiään vilja-alan maailmanmarkkinoista ja hintariskeistä. Muina aiheina CAP- ympäristökorvausjärjestelmä sekä leipäviljan viljelyntulevaisuuden haasteet.

PI-maitoforum (20.11.) saa vieraakseen johtaja Christophe Lafougeren GIRAsta, joka on maito- ja meijerialan osuuskuntien strategisiin kysymyksiin erikoistunutyritys. Muina aiheina maitokiintiöiden poistuminen 2015 sekä maitotuotteiden kulutusnäkymät ja kilpailu markkinoilla.


Ohjelma täydentyy koko ajan monilla muilla kiinnostavilla aiheilla! Lopullinen ohjelma on valmis elokuun loppuun mennessä.

FacebookTwitterLinkedIn

Ajankohtaista

PI-lihaforumin 5.11. ohjelma valmis >>



Hinta: 345 € + alv


PI-lihaforum 5.11.
Teema: ”Onko lihantuotanto riittävän vastuullista”

8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi

9.30 Avaus

Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK

9.50 “How to Heed Sustainability in Consumer Trends – Collaboration within Retail, Industry and Farmers”

Johtaja Marc J.B. Jansen, Center of Food Retail Business, Netherlands

10.35 Where Are Pig Production and Breeding Heading into?

Toimitusjohtaja Claus Fertin, Danish Pig Research Centre

11.20 Tauko, mehu- ja kahvitarjoilu

11.45 Mitä vastuullisuus tarkoittaa tämän päivän suomalaisessa lihantuotannossa?

Pääjohtaja Matti Aho, Evira

12.30 Lounas ja kahvi

13.40 Alustava puheenvuoro: ”Miten tuottajat, teollisuus ja kauppa voivat toimia entistä vastuullisemmin”

Puheenjohtaja Ilkka Herlin, Baltic Sea Action Group

14.15 Paneelikeskustelu teemasta ”vastuullisuus”
Puheenjohtajana Jarmo Hyytiäinen

Markkinointijohtaja Mikko Järvinen HKScan Finland oy
Valikoimajohtaja Ilkka Alarotu, SOK

Broilertuottaja Hanna Hamina,

Toiminnanjohtaja Kati Pulli, SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto

Sianlihan tuottaja Tero Ojala,

- Yleisökeskustelu ja äänestys keskustelussa esiin nousseista kysymyksistä

15.00 Loppuyhteenvedot – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana

15.15 Päätös


PI-viljaforum (6.11.) tuo lavalle Agritelin kouluttaja ja konsultti Caroline Bittonin, joka kertoo näkemyksiään vilja-alan maailmanmarkkinoista ja hintariskeistä. Muina aiheina CAP- ympäristökorvausjärjestelmä sekä leipäviljan viljelyntulevaisuuden haasteet.

PI-maitoforum (20.11.) saa vieraakseen johtaja Christophe Lafougeren GIRAsta, joka on maito- ja meijerialan osuuskuntien strategisiin kysymyksiin erikoistunutyritys. Muina aiheina maitokiintiöiden poistuminen 2015 sekä maitotuotteiden kulutusnäkymät ja kilpailu markkinoilla.


Ohjelma täydentyy koko ajan monilla muilla kiinnostavilla aiheilla! Lopullinen ohjelma on valmis elokuun loppuun mennessä.

FacebookTwitterLinkedIn