PI-lihaforum 6.11. Sokos Hotel Ilves, Tampere >>

Teema:

”Miten parannan lihatilani kannattavuutta”

Hinta: 355 € (+alv) sis. ruokailut

Ilmoittaudu tästä.




OHJELMA:

8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi

9.30 Avaus

Agronomi, broilerikasvattaja Juha Kiviniemi, Jalasjärvi

9.45 Liha-alan markkinat nyt ja tulevaisuudessa

Toimitusjohtaja
Hannu Kottonen, HK-Scan Oyj

10.45 Tauko


11.00 Kannattavuuden parantaminen tanskalaisessa lihantuotannossa – ennen, nyt ja jatkossa

Osastopäällikkö Erik Kam, Danish Agriculture and Food Council

12.00 Lounas ja kahvi


13.00 Suomalaisen lihantuottajan tarina – elämykset, erehdykset, opit ja jatkoaskelmerkit

Lihantuottaja Taru Antikainen, Aura

14.00 Miten suomalainen lihatila pärjää jatkossa pankin kanssa

Johtaja, MMM Timo Jaakkola, Nordea Pankki Suomi

15.00 Loppuyhteenveto – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana

Toimitusjohtaja, varatuomari Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu

15.30 Päätös


FacebookTwitterLinkedIn

Ajankohtaista

PI-lihaforum 6.11. Sokos Hotel Ilves, Tampere >>

Teema:

”Miten parannan lihatilani kannattavuutta”

Hinta: 355 € (+alv) sis. ruokailut

Ilmoittaudu tästä.




OHJELMA:

8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi

9.30 Avaus

Agronomi, broilerikasvattaja Juha Kiviniemi, Jalasjärvi

9.45 Liha-alan markkinat nyt ja tulevaisuudessa

Toimitusjohtaja
Hannu Kottonen, HK-Scan Oyj

10.45 Tauko


11.00 Kannattavuuden parantaminen tanskalaisessa lihantuotannossa – ennen, nyt ja jatkossa

Osastopäällikkö Erik Kam, Danish Agriculture and Food Council

12.00 Lounas ja kahvi


13.00 Suomalaisen lihantuottajan tarina – elämykset, erehdykset, opit ja jatkoaskelmerkit

Lihantuottaja Taru Antikainen, Aura

14.00 Miten suomalainen lihatila pärjää jatkossa pankin kanssa

Johtaja, MMM Timo Jaakkola, Nordea Pankki Suomi

15.00 Loppuyhteenveto – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana

Toimitusjohtaja, varatuomari Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu

15.30 Päätös


FacebookTwitterLinkedIn