Teema:
”Miten parannan lihatilani kannattavuutta”
Hinta: 355 € (+alv) sis. ruokailut
OHJELMA:
8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi
9.30 Avaus
Agronomi, broilerikasvattaja Juha Kiviniemi, Jalasjärvi9.45 Liha-alan markkinat nyt ja tulevaisuudessa
10.45 Tauko
11.00 Kannattavuuden parantaminen tanskalaisessa lihantuotannossa – ennen, nyt ja jatkossa
12.00 Lounas ja kahvi
13.00 Suomalaisen lihantuottajan tarina – elämykset, erehdykset, opit ja jatkoaskelmerkit
14.00 Miten suomalainen lihatila pärjää jatkossa pankin kanssa
15.00 Loppuyhteenveto – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana
15.30 Päätös
Teema:
”Miten parannan lihatilani kannattavuutta”
Hinta: 355 € (+alv) sis. ruokailut
OHJELMA:
8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi
9.30 Avaus
Agronomi, broilerikasvattaja Juha Kiviniemi, Jalasjärvi9.45 Liha-alan markkinat nyt ja tulevaisuudessa
10.45 Tauko
11.00 Kannattavuuden parantaminen tanskalaisessa lihantuotannossa – ennen, nyt ja jatkossa
12.00 Lounas ja kahvi
13.00 Suomalaisen lihantuottajan tarina – elämykset, erehdykset, opit ja jatkoaskelmerkit
14.00 Miten suomalainen lihatila pärjää jatkossa pankin kanssa
15.00 Loppuyhteenveto – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana
15.30 Päätös