Tuottajalta kuluttajalle 2020 – mikä muuttuu ruuan arvoketjussa
Arvioimme kansantaloutemme kasvunäkymiä ja haasteita suomalaiselle ruokaketjulle:
* millä kilpailukyky paranee
* mitä kukin voi osaltaan tehdä ketjussa paremmin
* miltä sujuva ja menestyvä arvoketju näyttää, tuntuu ja maistuu vuonna 2020
Tule PI-johtamiskoulun Kesäforumiin Helsingin Uunisaareen, meren äärelle!
Aika: 18.8.2013 klo 12.00 - 18
salaatti/keittolounas klo 12.00 - 13.15
forum klo 13.15 - 16.30
buffet klo 16.30 - 18
Hinta: 390 € + alv sekä kokous- ja ruokailupaketti n. 95 €
Ilmoittautuminen: sivun ylälaidasta viimeistään 10.8.2015.
Uunisaari sijaitsee aivan Helsingin keskustan
läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan
päässä Kaivopuiston rannasta. Venekuljetus Kompassitorilta.
OHJELMA
12.00 Kesäinen salaatti/keittolounas Uunisaaressa
13.15
Kesäfoorumin avaus
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen,
Pellervo-Instituutin johtamiskoulu
13.30
Millainen on visioni arvoketjusta vuonna 2020?
Mitä vision toteutuminen edellyttää meiltä?
Mitä itse voimme tehdä paremmin?
Toimitusjohtaja Juha Kivelä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Toimitusjohtaja Heikki Juutinen, Elintarviketeollisuusliitto ry
Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK
14.15-14.45
Kahvia ja virvokkeita
Kesäistä musiikkia
15.15
Suomen kansantalouden kasvunäkymät ja niihin vaikuttaminen
Pääjohtaja Erkki Liikanen
Suomen Pankki
16.00
Yhteenveto ja päätös
Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu
16.30 –
18.00 Kesäbuffet
PI-kesäfoorumi on kohtaamispaikka, jossa tapaat kollegasi kesäisissä merkeissä. Löydät uusia näkemyksiä tuttuihin aiheisiin ja kuulet ajankohtaista tietoa kärkiasiantuntijoilta.
Tilaisuus on tarkoitettu jäsenpohjaisten organisaatioiden ja niiden sidosryhmien ylimmälle johdolle, luottamusjohdolle sekä muille avainhenkilöille.
Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!
Tuottajalta kuluttajalle 2020 – mikä muuttuu ruuan arvoketjussa
Arvioimme kansantaloutemme kasvunäkymiä ja haasteita suomalaiselle ruokaketjulle:
* millä kilpailukyky paranee
* mitä kukin voi osaltaan tehdä ketjussa paremmin
* miltä sujuva ja menestyvä arvoketju näyttää, tuntuu ja maistuu vuonna 2020
Tule PI-johtamiskoulun Kesäforumiin Helsingin Uunisaareen, meren äärelle!
Aika: 18.8.2013 klo 12.00 - 18
salaatti/keittolounas klo 12.00 - 13.15
forum klo 13.15 - 16.30
buffet klo 16.30 - 18
Hinta: 390 € + alv sekä kokous- ja ruokailupaketti n. 95 €
Ilmoittautuminen: sivun ylälaidasta viimeistään 10.8.2015.
Uunisaari sijaitsee aivan Helsingin keskustan
läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan
päässä Kaivopuiston rannasta. Venekuljetus Kompassitorilta.
OHJELMA
12.00 Kesäinen salaatti/keittolounas Uunisaaressa
13.15
Kesäfoorumin avaus
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen,
Pellervo-Instituutin johtamiskoulu
13.30
Millainen on visioni arvoketjusta vuonna 2020?
Mitä vision toteutuminen edellyttää meiltä?
Mitä itse voimme tehdä paremmin?
Toimitusjohtaja Juha Kivelä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Toimitusjohtaja Heikki Juutinen, Elintarviketeollisuusliitto ry
Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK
14.15-14.45
Kahvia ja virvokkeita
Kesäistä musiikkia
15.15
Suomen kansantalouden kasvunäkymät ja niihin vaikuttaminen
Pääjohtaja Erkki Liikanen
Suomen Pankki
16.00
Yhteenveto ja päätös
Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu
16.30 –
18.00 Kesäbuffet
PI-kesäfoorumi on kohtaamispaikka, jossa tapaat kollegasi kesäisissä merkeissä. Löydät uusia näkemyksiä tuttuihin aiheisiin ja kuulet ajankohtaista tietoa kärkiasiantuntijoilta.
Tilaisuus on tarkoitettu jäsenpohjaisten organisaatioiden ja niiden sidosryhmien ylimmälle johdolle, luottamusjohdolle sekä muille avainhenkilöille.
Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!