Kurssin tiedot ja ilmoittautuminen


Kurssin nimi

PI-veropäivät 10.-11.6.2021 Seinäjoki - tässä vaiheessa vain 20 nopeimmalle!

Ajankohta

10.6.2021 -11.6.2021

Kuvaus ja peruutusehdot

KORONAMÄÄRÄYKSISTÄ JOHTUEN OSALLISTUJAMÄÄRÄMAX. ON TÄLLÄ HETKELLÄ 20 HENKILÖÄ. MAKSIMI VAHVISTETAAN UUDELLEEN 16.5.21 JÄLKEEN.

PI-veropäivät on tietopaketti, jolla päivität osaamisesi ajan tasalle. Sisältö painottuu maatilaverotuksen (MVL), kirjanpidon, sukupolvenvaihdosten, arvonlisäverotuksen, metsäverotuksen, sijoitustoiminnan verotuksen sekä muiden ajankohtaisten kysymysten käsittelyyn.

Kenelle?
PI-veropäivät on tarkoitettu tilitoimistoille, MTK-neuvojille, ProAgria-neuvojille, verotoimistoille sekä muille asiantuntijoille.

Tulevan kesäkuun oloja ei voi varmuudella ennustaa, mutta niitä ennakoiden olemme päättäneet tarjota Sinulle mahdollisuuden osallistua kesäkuun PI-veropäiville valintasi mukaan:
* perinteiseen tyyliin Seinäjolla mahdollisia rajoituksia noudattaen - tarjolla on veropäiväohjelman lisäksi kahvit ja lounaat.
Tai vaihtoehtoisesti:
* Seinäjoen veropäiväohjelma digitaalisena, mukaan lukien aineisto sähköisessä muodossa ja niin, että digiosallistujilla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida ennakkoon ja veropäivien aikana.

Ohjelman ja esiintyjät ovat tutun kovatasoisia, sen lupaamme.

Tämän sivun kautta pääset ilmoittautumaan lähitoteutukseen Seinäjoelle. Kurssin hinta: 460 € / hlö.


HUOM! Peruutusehdot: koulutuksen voi peruuttaa veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Kurssimaksu voidaan veloittaa kokonaan, mikäli peruutus tulee vähemmän kuin kolme (3) päivää ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumalla varmistat paikkasi haluamaasi tilaisuuteen ja annat meille luvan markkinoida sinulle palveluitamme. Lisäksi saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista palveluistamme ja muista ajankohtaisista asioista.

Henkilörekisterimme tietosuojaselosteeseen voit tutustua
www.johtamiskoulu.fi/Liitetiedostot/PellervoInstituutinTietosuojaseloste_2018.pdf

Paikka

Seinäjoki

Hinta

460 euroa (ALV 0%)

Paikkoja kurssilla 

17 paikkaa vapaana / 20 paikasta

Mikäli haluat ilmoittautua yllämainitulle kurssille, täytä allaolevat kentät
( * merkityt pakollisia täyttää) ja klikkaa "Vahvista ilmoittautuminen" -painiketta.
 

Kurssille ilmoittautujan tiedot

Laskun maksajan tiedot

Verkkolaskuosoite

Ilmoittajan tiedot