PI-lihaforumin 5.11. ohjelma valmis >> — 14.6.2013
Hinta: 345 € + alv
PI-lihaforum 5.11. Teema: ”Onko lihantuotanto riittävän vastuullista” 8.45 Ilmoittautuminen, tulokahvi
9.30 Avaus
Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK
9.50 “How to Heed Sustainability in Consumer Trends – Collaboration within Retail, Industry and Farmers”
Johtaja Marc J.B. Jansen, Center of Food Retail Business, Netherlands
10.35 Where Are Pig Production and Breeding Heading into?
Toimitusjohtaja Claus Fertin, Danish Pig Research Centre
11.20 Tauko, mehu- ja kahvitarjoilu
11.45 Mitä vastuullisuus tarkoittaa tämän päivän suomalaisessa lihantuotannossa?
Pääjohtaja Matti Aho, Evira
12.30 Lounas ja kahvi
13.40 Alustava puheenvuoro: ”Miten tuottajat, teollisuus ja kauppa voivat toimia entistä vastuullisemmin”
Puheenjohtaja Ilkka Herlin, Baltic Sea Action Group
14.15 Paneelikeskustelu teemasta ”vastuullisuus” Puheenjohtajana Jarmo Hyytiäinen
Markkinointijohtaja Mikko Järvinen HKScan Finland oy Valikoimajohtaja Ilkka Alarotu, SOK
Broilertuottaja Hanna Hamina,
Toiminnanjohtaja Kati Pulli, SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto
Sianlihan tuottaja Tero Ojala,
- Yleisökeskustelu ja äänestys keskustelussa esiin nousseista kysymyksistä 15.00 Loppuyhteenvedot – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana 15.15 Päätös
PI-viljaforum (6.11.) tuo lavalle Agritelin kouluttaja ja konsultti Caroline Bittonin, joka kertoo näkemyksiään vilja-alan maailmanmarkkinoista ja hintariskeistä. Muina aiheina CAP- ympäristökorvausjärjestelmä sekä leipäviljan viljelyntulevaisuuden haasteet. PI-maitoforum (20.11.) saa vieraakseen johtaja Christophe Lafougeren GIRAsta, joka on maito- ja meijerialan osuuskuntien strategisiin kysymyksiin erikoistunutyritys. Muina aiheina maitokiintiöiden poistuminen 2015 sekä maitotuotteiden kulutusnäkymät ja kilpailu markkinoilla.
Ohjelma täydentyy koko ajan monilla muilla kiinnostavilla aiheilla! Lopullinen ohjelma on valmis elokuun loppuun mennessä.
|