« Etusivu TulostaTulosta
 
PI-johtamiskoulu
 
 
  

PI-lihaforum 6.11. Sokos Hotel Ilves, Tampere >> — 2.10.2015

Teema:

”Miten parannan lihatilani kannattavuutta”

 

Hinta: 355 € (+alv) sis. ruokailut

 Ilmoittaudu tästä.




OHJELMA:

8.45    Ilmoittautuminen, tulokahvi

 

9.30    Avaus

Agronomi, broilerikasvattaja Juha Kiviniemi, Jalasjärvi

 

9.45    Liha-alan markkinat nyt ja tulevaisuudessa

Toimitusjohtaja
Hannu Kottonen, HK-Scan Oyj

 

10.45 Tauko


 

11.00 Kannattavuuden parantaminen tanskalaisessa lihantuotannossa – ennen, nyt ja jatkossa

Osastopäällikkö Erik Kam, Danish Agriculture and Food Council

 

12.00 Lounas ja kahvi


 

13.00  Suomalaisen lihantuottajan tarina – elämykset, erehdykset, opit ja jatkoaskelmerkit

Lihantuottaja Taru Antikainen, Aura

 

14.00  Miten suomalainen lihatila pärjää jatkossa pankin kanssa

Johtaja, MMM Timo Jaakkola, Nordea Pankki Suomi

 

15.00         Loppuyhteenveto – mitä kuulin ja havaitsin päivän aikana

Toimitusjohtaja, varatuomari Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu

 

15.30 Päätös